fbpx

Skru op for (selv)kærligheden og
få langt mere lethed i livet

Til dig der ønsker at lytte til dine længsler og skrue op for din indre power og nydelse, så du kan lukke op for langt mere lethed i dit liv.

KISS er en clairvoyant kortlæsning, der fokuserer på dit potentiale for udvikling, så du kan få langt mere lethed og kærlighed til dig selv og til livet.

KISS handler om at skifte perspektiv!

Det første sted du finder letheden, er i din bevidsthed og i dit perspektiv. Hvad stiller du ind på? Hvor er linsen rettet imod? Er du klar til at se letheden omkring dig? Er du klar til at få øje på alle de lette elementer i dit liv?

Det du fokuserer på, får du mere af! Det betyder at du af og til må tage en tur op i helikopteren for at få øje på det nye perspektiv. Nogle gange kan du selv, nogle gange kan det være lettere at få andres hjælp til et perspektiv skifte.

Det må godt være let. Du må godt bede om hjælp.

KISS er skabt som en hjælp til at gøre det let. KISS er et kærligt kys fra kortene, til din sjæls længsler.

En gave til dig der er klar til at skrue op for selvkærligheden og kærligheden i dit liv.

Kortene i denne læsning ønsker at inspirere dig til mere lethed, kærlighed, latter og lyst.

Det er en invitation til at invitere sanserne ind og blidt vække din indre power, ild og nydelse. Et kærligt puf til dit potentiale for udvikling, så du kan lukke langt mere op for letheden og kærligheden til dig selv, til livet og til andre.

KISS - en helt særlig gave til dig

Når du køber KISS, kan du med det samme og højest inden for 3 måneder efter købet, bestille din læsning og få aktiveret dit potentiale til mere lethed og kærlighed i dit liv.

Senest 5 hverdage efter bestillingen af din læsning, modtager du din unikke og personlige læsning.

Du får din egen lydfil og billeder af de kort der blev trukket og kan genlytte og gense det, så ofte du ønsker det. Inspiration til lethed kan dermed inviteres ind på daglig basis hvis du ønsker dette

KISS:

Hvad siger kunderne?

“Tusind tusind tak til dig og kortene! Jeg kunne ikke lade vær med at gå ind og lytte med det samme Wauw!! DU er rigtig dejlig og varm at lytte til. Så selvom, at det er på lydfil, så føler jeg alligevel, at jeg kan “mærke” din tilstedeværelse og din varme og intimitet. Kortene er super smukke. Jeg følte mig virkelig draget af dem og alene deres form, farver og udtryk + din læsning, gjorde at noget blev vakt i mig. Jeg kunne fint følge din forklaring, selvom vi ikke sad foran hinanden.”

“Tusind tak. Jeg er meget glad for læsningen og jeg føler i den grad at den taler til mig! På så mange andre områder også end det kærlighedsmæssige. Jeg vil værne om læsningen og jeg ved at jeg vil høre læsningen flere gange. Ved at lytte til optagelsen får ordene ligesom lov til at hænge i luften.”

“Jeg føler mig virkelig “set” og “holdt om”, fordi at dit indhold og budskab rammer så fint. Jeg sidder tilbage med en lille form for “beruselse” – det er som om, at der er vakt en “gnist/tændthed” til at dykke dybere i mig selv – og dét er super skønt.”

Læsningen er for dig:

 • Der er klar til at give dig selv mere opmærksomhed
 • Som vil endnu mere kærlig energi i dit liv
 • Der gerne vil høre, mærke og sanse hvad du kunne have brug for
 • Som vil skrue op for taknemmeligheden og den positive energi
 • Dig der er villig til og for en stund tør at slukke støjen inde i dig og læne dig ind i stilheden og blidheden
 • Som ønsker at lukke langt mere nydelse, (selv)kærlighed og lethed ind i dit liv

KISS er en:

Dette får du med i KISS

 • En meget personlig og kærlig clairvoyant læsning
 • En læsning der viser potentialer for hvordan du kan skrue op for letheden, nydelsen og kærligheden i dit liv
 • En elektronisk lydfil der er din til evigt eje
 • Mulighed for at lytte og genlytte budskaberne til dig, når det passer dig
 • Billeder af dine personlige kort for netop denne læsning.
Malou Storm

De sidste 20 år, har lethed og vækst har været omdrejningspunktet for hele mit professionelle liv. Jeg har en veludviklet evne til at se mennesker og virksomheders potentiale. Jeg er systemisk coach, THETA healer og clairvoyant. Jeg bruger både mine intuitive evner og min rationelle og organisatoriske forståelse, når jeg arbejder. Kombinationen af mine evner, kan rykke mennesker det siger mine kunder i hvert fald. Jeg har holdt foredrag, været i pressen, undervist og faciliteret processer i lethed og forenkling for tusindvis af mennesker, både privat og professionelt, og i mere end 70 virksomheder. Jeg har skabt resultater for mine kunder i form af mere selvkærlighed, mere nydelse, mere tid, større overblik, øget overskud, mere energi, større glæde og en lethed der kan mærkes – ofte både følelsesmæssigt, fysisk og økonomisk.

Når vi LEVER vores potentiale (fremfor at OVERleve) inviteres letheden og væksten naturligt ind i hverdagen.

Min vision er at bringe lethed ind i dit liv, så du kan anvende det som et middel til at opnå vækst både personligt og professionelt.

I mit eget liv har mine metoder til lethed givet mig en dejlig økonomisk frihed, masser af tid til mit barn og min kæreste, livskvalitet, nydelse og en stor følelse af tilfredshed, glæde, lykke og taknemmelighed.

Alle mennesker fortjener et lettere liv og jeg vil SÅ gerne inspirere dig til at opnå lignende resultater!

Din investering i at få øjeblikkelig
adgang til en læsning er:

BONUS: dig der køber KISS SENEST søndag d. 20. december, er med i lodtrækningen om 45 minutters telefonisk 1 : 1 sparring med Malou Storm, vedrørende lethed (Værdi: 2000 kr.). Vinderen får direkte besked.

KISS prisreguleres i det nye år, så hvis du ønsker at gå ind i 2021 med lethed og til den ”gamle pris”, så er nu et godt tidspunkt at købe på.

Sådan foregår KISS

 • KISS er en clairvoyant læsning med kort, foretaget af mig – Malou Storm. Det foregår online.  Det betyder at jeg sidder hos mig og laver en læsning og en optagelse af din læsning. Og du sidder hjemme hos dig.
 • Du sender mig spørgsmålet/bekræftelse på at du er klar til læsning på: hello@orden.dk og senest inden for 3 måneder efter købet.
 • Inden for 1 uge efter jeg har modtaget spørgsmålet/bekræftelse på at du er klar til læsning, får du en mail retur af mig med min intuitive læsning – indtalt på en lydfil, der er din til evigt eje.
 • Du modtager ligeledes et elektronisk billede af de kort jeg har trukket til dig og som har dannet fundamentet for svaret og budskaberne til dig.
 • Når du har modtaget læsningen, har du fri adgang til det hele, præcis når du vil, hvor du vil og alle de gange du vil.
Scroll til toppen