Sådan får du, sammen med dit barn, ORDEN på børneværelset i 5 enkle trin

En trin-for-trin guide til forældre der ønsker mere orden og overblik på børneværelset, samt overskud og tid til andet end oprydning.

ORDEN på børneværelset er et onlinekursus, hvor du sammen med dit barn, får skabt nogle nye vaner og rutiner til ORDEN - der kan fastholdes. Er det svært? Nej. Virker det? Ja. ( Hvis du bruger det 🙂 )

 • Er du træt af at bruge alt din tid på at rydde op?
 • Er livet for kort til at gå og rydde op hele tiden?
 • Bliver du irriteret på dit barn på grund af rod?
 • Føler du at du skal være efter dit barn med oprydning?
 • Kan du eller dit barn have svært ved at finde de ting, dit barn skal bruge i løbet af en dag?
 • Længes du efter mere tid til dig selv og sammen med familien?
 • Oplever du at skulle rydde op i en uendelighed og aldrig komme i bund med opgaven?
 • Er du frustreret over at det roder mange steder i boligen?
 • Ved du ikke hvordan du skal få skabt de gode vaner og en orden på børneværelset der virker?
 • Tænker du at det er urealistisk at nå både at få en hverdag til at fungere og have orden samtidigt?
 • Har du prøvet at købe noget til dit barn som de måske allerede havde i forvejen?

Uddrag fra E-bog

Orden på børneværelset

Når du køber onlinekurset, får du adgang til professionelle og effektive råd og strategier i ORDEN, blandt andet følgende trin:

TRIN 1: Den indledende fase
TRIN 2: GRØN, GUL, RØD zone, hele værelset
TRIN 3: Opbevaring og indretning
TRIN 4: ORDEN, dele af værelset
TRIN 5: Fasthold ORDEN – Idékatalog

I perioden frem til 23. august 2020, er der i onlinekurset, ligeledes inkluderet muligheden for at deltage i Danmarksmesterskabet 2020 – ORDEN på børneværelset. Uge 35 kåres Kommunemestre i samtlige danske kommuner hvor der er deltagende børn. Kommunemestrene går videre til finalen om 1., 2., og 3. pladsen i Danmarksmesterskabet.

 

 1. præmien = 1500 kr.

2. præmien = 1000 kr.

3. præmien =    500 kr.

 
Pengepræmien er sponsoreret af ORDEN.dk. Samtlige kommunemestre, og de 3 præmierede Danmarksmestre får efterfølgende tilsendt et elektronisk vinderdiplom. De øvrige deltagere får allerede ved køb af onlinekurset, tilsendt et diplom for deltagelse i Danmarksmesterskabet 2020.
 
Metoden i ORDEN er i princippet en metode for alle aldre, både voksne og børn, men deltagelse i Danmarksmesterskabet 2020 – er målrettet børn i aldersgruppen 5-15 år. Alle børn i husstanden, i denne aldersgruppe, kan deltage selvom der alene er købt ét onlinekursus i husstanden. For øvrige detaljer om deltagervilkår klik her.
ORDEN på børneværelset - Gruppebillede af børn

ORDEN på børneværelset vil:

 • Hjælpe dig til, sammen med dit barn, at få skabt en struktur og et overblik på børneværelset
 • Give dig de 5 enkle trin til at gå i gang med ORDEN
 • Lære dig nogle gode huskeregler til at skabe og fastholde orden
 • Hjælpe dig til at tænke over mængder og nytteværdi af ting
 • Give dig indsigt til at definere kategorier og zoner på børneværelset
 • Hjælpe til refleksion omkring hvor mange ting dit barn har og hvor mange ting det egentligt har brug for – både nu og fremadrettet
 • Give dig redskaberne til at skabe et liv med ORDEN på børneværelset, som kan komme både dit barn og dig til gode
 • Give mere overblik på børneværelset, samt overskud og tid til andet end oprydning
Resultater ved ORDEN

Hvem er kunderne og hvad siger de?

“Fedt at få en konkret opgave og udfordring, som er til at forholde sig til. Dejligt at det er et afgrænset område – så fik vi det rent faktisk gjort. Nem og overskuelig metode for både børn og voksne. En metode med et resultat, der giver en indre ro. Nu med et barn der er stolt af sig selv og af resultatet med ORDEN. Enkelt at få sorteret store mængder på overskuelig tid og endelig få et overblik. Vi voksne glæder os også dagligt over resultatet og er stolte af, at vi er i gang med at få gjort op med ”samlerne” der bor inden i os – hvad enten vi vil indrømme det eller ej”. Claus Nielsen Bogholder, A.B. Marnow, Laborant

“Jeg har nu fået et logisk og effektivt redskab, så jeg bedre kan skabe orden. Det satte mig virkelig i gang med en god proces, jeg bare har udskudt. Tak for det og for et fint, og fleksibelt 10 dages forløb på FB.” Marianne Vestergaard Nielsen, Journalist & Forfatter, Stifter af familieskatten.dk

”Hold nu op hvor er det fedt at få ryddet op i alt det som ikke bliver brugt og få et overblik over hvad som er tilbage! ORDEN giver ro – Ro giver ORDEN. Tak Malou for din inspiration og hjælp til selvhjælp, som har givet mindre frustrationer og markant mere RO. Hvis du sidder derude og læser dette men ikke er startet med at rydde op efter ORDEN metoden, så overvej lige hvorfor du ikke startet.”
Jack Botoft Nielsen, Paramediciner, lægeassistent

Nogle af mine referencer

Her har du et udsnit af nogle af de virksomheder, jeg har inspireret og skabt resultater sammen med gennem årene.

Hvem er dette onlinekursus helt præcis for?

Kurset er lige præcis for…

 • Dig der, sammen med dit barn, vil lykkes med at skabe de bedste rammer for god leg, søvn og lette rutiner omkring oprydning og orden
 • Dig der oplever du bruger for meget tid på at rydde
 • Dig der ønsker enkle værktøjer til at skabe ORDEN og fastholde resultatet
 • Dig der forsøger efter bedste evne at få skabt ORDEN på børneværelset men synes processen kan drille
 • Dig der synes der er rimelig ORDEN på børneværelset, men gerne vil have noget inspiration til vinkler og metoder omkring ORDEN, der kan lette din proces yderligere
 • Dig der ønsker mere tid, frihed, overskud, og overblik

Alt dette får du med i onlinekurset ORDEN på børneværelset

 • En e-bog "ORDEN på børneværelset" på 41 lette sider inkl. en trin-for-trin guide til orden
 • Et diplom til print til dit barn, for deltagelse i Danmarksmesterskabet 2020 - ORDEN på børneværelset
 • En A4 poster til print med ”Gode huskeregler for ORDEN"
 • Mulighed for, sammen med dit barn, at dele jeres flotte resultater, med FØR, UNDER & EFTER billeder af børneværelset
 • Mulighed for at vinde flotte præmier i Danmarksmesterskabet 2020 - ORDEN på børneværelset
 • Adgang til Facebook Community - ORDEN på børneværelset - og en del af et familiefællesskab, for alle deltagere i Danmarksmesterskabet 2020
 • BONUS: , Malou Storm, Ekspert i Personlig Lethed og effektivitet, bidrager på hverdage i konkurrenceperioden med sparring i Facebook Community.

Hvordan opstod "ORDEN på børneværelset"?

“ORDEN på børneværelset” blev født i vores lille hus i Hornbæk i de mange ekstratimer min søn og jeg havde sammen – i forbindelse med COVID-19. Idéen udsprang ud fra et ønske om at gøre noget SAMMEN som familie. Noget der både var sjovt, løste en hverdagsudfordring, men som samtidig kunne starte en snak om hvor meget vi har brug for og hvordan vi bedst passer på hinanden, vores tid, vores økonomi og vores planet – nu & i fremtiden.

Jeg har i adskillige år arbejdet professionelt med principperne i ORDEN metoden, med rigtig mange virksomheder og flere tusind mennesker. Dette har naturligvis også præget mig i mit private liv og i de metoder jeg instinktivt har brugt i at skabe ORDEN i boligen incl. børneværelset. Men decideret at omsætte det til et specifikt onlinekursus for børneværelser – opstod først i denne COVID-19 periode. Min søn har været involveret i processen, og gået til og fra undervejs, som fokus kom og gik hos en 7 årig dreng. Vi kom i mål SAMMEN og resultatet er et værelse i ORDEN og med et dejligt overblik.

Mine mere end 23 års erfaring og forløbet med min søn, er nu omsat til onlinekurset “ORDEN på børneværelset” som vi gerne vil glæde Danmarks børnefamilier med. Ligeledes ønsker vi at lave en begivenhed der SAMLER familier, i HELE Danmark, om noget sjovt.  Derfor er landets første, Danmarksmesterskab 2020 i “ORDEN på børneværelset”, nu en realitet. Hvor vi både kårer kommunemestre + Danmarksmestre hhv. 1., 2. og 3. pladsen.

Fakta om Malou Storm

Malou har holdt foredrag, været i pressen, undervist og faciliteret processer i ORDEN, forenkling og effektivitet – for tusindvis af mennesker og i mere end 70 virksomheder.

Hun har hands-on erfaring med ORDEN, hvad der virker og har skabt omfattende resultater for hendes kunder, i form af mere tid, større overblik, øget overskud, mere energi, større glæde, forbedrede arbejdsgange, større trivsel, stolthed og besparelser og effektiviseringer i millionklassen.

Din investering er 275 kr.

Det svarer til en omgang café latte/vand/kage for to + et ugeblad med et par hurtige tips til oprydning.

For de samme penge kan du måske få 2-3 pæne opbevaringskasser til dit barns legetøj. Det giver dig bare ikke how-to-do ORDEN med i købet og så kan kasserne ende som rodekasser.

Undgå at købe potentielt overflødige ugeblade og opbevaringskasser, og få skabt et solidt fundament med ORDEN – inkl. virtuel inspiration og sparring på gruppeniveau i Facebook Community “ORDEN på børneværelset”.

ORDEN FB Community

Hvad får du på dit onlinekursus?

 • Din E-bog og øvrige dokumenter i produktet ”ORDEN på børneværelset” er til evigt eje
 • Adgang til Facebook Community "ORDEN på børneværelset"

 • BONUS: alle hverdage frem til 23. august, bidrager Malou Storm i det fælles Facebook Community, med svar i gruppen,  af de spørgsmål som fylder mest hos kursusdeltagerne. Jo før du køber "ORDEN på børneværelset", jo længere periode har du adgang til svar  i ORDEN Community, fra en af Danmarks dygtigste indenfor Personlig Lethed & Effektivitet.

Sådan foregår kurset

 • ORDEN på børneværelset er et onlinekursus. Det betyder at du kan være hjemme i din bolig og gennemgå materialet i fred og ro
 • Sæt gang i en internetforbindelse og find din mobil, Ipad eller pc frem – så er du i gang
 • Kursusmaterialet består af en E-bog: ”ORDEN på børneværelset”, et Diplom til dit barn, hvis det ønsker at deltager i Danmarksmesterskabet 2020 – ORDEN på børneværelset og en A4 poster til print med ”Gode huskeregler for ORDEN”
 • Du får en velkomstmail ved køb af onlinekurset, med et login til dit materiale og et link til den Facebook Community, du kan deltage i – hvis du ønsker sparring og ønsker at dele jeres FØR, UNDER & EFTER resultater i billeder, med ORDEN på børneværelset
 • Når du har købt materialet, har du fri adgang til det hele, præcis når du vil, hvor du vil og alle de gange du vil

Stadig i tvivl om du skal med?

Mangler du stadig de sidste argumenter for, hvorfor du skal investere i ORDEN på børneværelset?

 • Fordi du ikke har tid til at lade være. Produktet ORDEN tjener sig selv hjem MANGE GANGE , i den tid du ellers ville bruge på at lede efter ting – eller den tid du ville bruge på at være frustreret over rod. Tid er penge og tid er noget du skal bruge på det der gør dig og din familie glade og giver jer værdi
 • Fordi livet er for kort til at gå og rydde op hele tiden
 • Fordi det du lærer på dette forløb, også kan bruges som inspiration til ORDEN, andre steder i boligen
 • Fordi det er en lærerig og sjov ting at lave sammen med dit barn – en oplevelse der skaber luft og lethed på børneværelse og inviterer til en god snak om, og leg med, det legetøj der er på værelset
 • Fordi det er en mulighed for at dit barn kan inspireres af at se, hvordan andre børn i Danmark gør på deres børneværelser – ved, sammen med dig, at være med i Facebook Community for ORDEN på børneværelset.
 • Fordi dit barn måske er den kommende Danmarksmester i "ORDEN på børneværelset" 🙂
Scroll til toppen