Danmarkspremiere! Danmarksmesterskab 2020 i “ORDEN på børneværelset”.

Læs mere om onlinekurset og Danmarksmesterskabet her: https://orden.dk/orden-paa-boernevaerelset/

ORDEN på børneværelset, et onlinekursus, og Danmarksmesterskabet 2020 er udviklet af min søn Mingus Storm Olsen, 7 år, ekspert i at rode og legetøjs-elsker, samt undertegnede Malou Storm, Ekspert i Personlig Lethed og Effektivitet. Det er udviklet i vores hus i Hornbæk her i COVID-19 perioden, hvor min arbejdskalender som selvstændig har været ryddet og hvor min søn og jeg har tilbragt ekstra meget tid sammen, grundet skolernes lukning.

Mingus har altid haft en drøm at arbejde sammen med mig. Dette har vi nu realiseret!

Vi har taget mine mere end 23 års erfaring med udvikling af organisationer og mennesker, med ORDEN som omdrejningspunkt og anvendt selvsamme værktøjer til at skabe struktur, overblik, enkelhed og lethed på Mingus´ børneværelse. Mingus har gået til og fra i processen, som vist er meget naturligt for en 7-årig – i hvert fald min 7-årige 🙂 MEN….vi kom i mål SAMMEN! Og resultat er et børneværelse med ORDEN og nogle logikker og en indretning der giver mening for min søn. Hvor han nu har et overblik over alle sine ting – og hvor der er en plads til alting og alting er på sin plads. Og hvor han sparer både ham selv og mig, i at bruge en masse tid på oprydning.

I processen og udviklingen af onlinekurset, ORDEN på børneværelset, opstod ønsket om at dele vores værktøjer og effektive tilgang til ORDEN på børneværelset, med børn og børnefamilier i resten af Danmark. Så i dag har vi landspremiere på Danmarksmesterskab 2020 “ORDEN på børneværelset”.

Danmarksmesterskabet er skabt ud fra en intention om at SAMLE familier, i HELE Danmark, om noget sjovt – der samtidig løser en hverdagsudfordring omkring rod, tidsspilde og manglende overblik over ting i og uden for børneværelset. Danmarksmesterskabet pågår frem til d. 31. maj 2020 og i UGE 23 kåres både kommunemestre (fra de kommuner hvor der er børn der deltager) + Danmarksmestre hhv. 1., 2. og 3. pladsen.

Kærlig hilsen Mingus & Malou

Læs mere om onlinekurset og Danmarksmesterskabet her: https://orden.dk/orden-paa-boernevaerelset/

DEL VORES LINK 🙂

HJÆLP OS MED AT NÅ UD TIL DANMARKS BØRNEFAMILIER. LAD OS SKABE MAGI PÅ BØRNEVÆRELSERNE – SAMMEN OG HVER FOR SIG.

ORDEN på børneværelset - Gruppebillede af børn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen