fbpx

REFERENCER

“Uanset om du er virksomhed eller privatkunde – kan jeg kun medgive Malou mine varmeste anbefalinger til at hjælpe dig med trivsel, forandringsprocesser og vækst og se fremtidige potentialer i din virksomhed og i dit liv.”
A. N.
CEO, Charlottenlund
"Vi kan på det varmeste anbefale rådgivning hos Malou Nete Storm. Vi havde brug for at genfinde fokus og stod overfor nogle store beslutninger i forhold til hvilken retning vores virksomhed skulle tage – og med Malou´s skarpe iagttagelser, indfølen og store overblik, blev det som virkede tungt, og til tider uoverskueligt, let at gå til. Sammen med hende, har vi fået ny power og glæde samt skabt et overblik, der har været afgørende for, at vi har kunnet tage os selv og vores virksomhed videre til næste stadie."
Mette & Peter Junker
Stiftere og partnere – Body Mind Academy
".Jeg var ikke glad i mit arbejdsliv, ikke tilfreds med tilværelsen og befandt mig efterhånden i en position som tilskuer i eget liv. Det havde indflydelse på privatlivet med manglende energi og nærvær til familie, venner og fritid. Med en enkelt rådgivning fik Malou samlet puslespillet for mig og jeg fik nogle altafgørende indsigter i, hvorledes en farbar vej mod harmoni og taknemmelighed kunne realiseres. Kombinationen af intuitive evner, erfaring fra en omfangsrig karriere og en evne til på en meget medmenneskelig måde at formidle konkrete budskaber, gjorde stort indtryk på mig. Det kræver mod og indsigt, at træffe valg baseret på egne grundlæggende værdier – her et år senere er jeg godt på vej og processen med Malou har været et fantastisk afsæt. Jeg kan varmt anbefale Malou, hvad enten udfordringerne har en erhvervsmæssig eller helt privat karaktér"
S.L.
Director, Haderslev
"Malou Storm er skarp, indsigtsfuld og autentisk – hertil tilsat varme, humor og en no nonsense tilgang til tingene. En kærkommen sjældenhed at finde så meget hjerte og hjerne i én og samme person. Da jeg var allermest i tvivl og på afveje, hjalp hun mig kompetent og kærligt til at finde vejen igen. Og finde dele af mig selv igen. Hendes nærvær og ro gav lige præcis den trygge stemning, som kunne bane vejen for åbenhed og nye indsigter. Det var af overordentlig stor betydning for mig, at dialogen og samværet føltes let og uhøjtideligt, samtidig med at ordene var præcise og vedkommende. Det gjorde det muligt at tage imod med et åbent og roligt sind, når der igen og igen blev ramt rigtigt. Jeg er dybt taknemmelig over at kunne gøre brug af hendes klarsyn og anbefaler det uden tøven til alle med en interesse for at blive klogere på sig selv og egne muligheder for vækst og udvikling.."
Helle Rahbæk Asserhøj
Cand. Scient. Pol, Charlottenlund
"I have used Malou Nete Storm on many occasions when I needed guidance for personal and professional growth. She always creates a safe and loving space where it is easy to confront any beliefs that is not serving you anymore and challenge your fears associated with changing your beliefs. Malou is wise and intuitive and she is able to describe so many things in detail which is very helpful in your reflection process. It lets her and her clients get to the heart of the current situation and rapidly transforms the situation supported by strong ideas and action plans. I highly recommend Malou for your personal and professional growth!"
T. Bang
Senior Manager, National Health Service, London
"Jeg mødte Malou første gang, da jeg arbejdede i en studenterorganisation, hvor vi skulle bruge en dygtig workshopleder. Malou førte os igennem adskillige workshops omkring timemanagement, motivation og at følge sine dybeste længsler. Jeg kan godt være kritisk overfor foredragsholdere, fordi der er mange, der ikke forstår at levere på højeste plan – men det gør Malou! Hun var så dygtig, at jeg på forløbet fik indsigt i nogle mønstre i mig selv, som måtte ændres, hvis jeg skulle opnå de ting, jeg længtes efter. Og hun var eminent til at fjerne den tåge, der nogle gange ligger og spænder ben for, at man kan se klart og dermed få handlet. Da forløbet var slut, gjorde jeg op med disse gamle mønstre, som omhandlede stress, og det har forandret mit liv fuldstændig. Det er i skrivende stund 3½ år siden, jeg mødte Malou, og forandringen har varet ved. Senere bookede jeg hende til intuitiv rådgivning, hvor jeg igen oplevede hende levere på højeste niveau og hjælpe mig videre i andre områder af mit liv, både fagligt og privat. Jeg giver mit ord for, at du med Malou har en helt igennem kompetent og professionel guide, hvad end du møder hende i et undervisningslokale eller 1:1. Malou er menneskekender udover det sædvanlige, utroligt nærværende, og så har hun en styrke, fordi hun står så stærkt i sig selv og i sit faglige fundament.”.
Sif Munch Svejgaard
Skrivecoach, wordwiz.dk
"Jeg var så heldig at få hjælp af den skønne og hjertevarme Malou. Malou er et af de mest oprigtige mennesker, jeg har mødt! Og både intuitivt og værktøjsmæssigt SÅ dygtig. Hun er en meget dygtig intuitiv vejleder på den måde, at den information, man får, har relevans langt ud i fremtiden – helt ned i “små” detaljer, som bliver ved med at “dukke op” lang tid efter besøg hos hende. Derfor er der også stor klarhed om, hvilke informationer universet mener, man skal have, så det er ikke bare føles som “tilfældig” information men derimod den “rigtige” information, og de muligheder og potentialer der er for en her og nu. Klart, præcist. operationelt og med til at støtte mig i at se muligheder. TAK!"
A. Goldschmidt
Nordsjælland
"Jeg har igennem flere år fået rådgivning af Malou, når jeg stod over for særlig komplekse eller svære problemstillinger i mit professionelle virke. Hver eneste gang har jeg fået fuld værdi for pengene! Hun formår altid – på ultra kort tid – at skære lige ind til essensen af problemstillingen og give klare og kontante råd og vejledninger. Jeg forundres igen og igen over den evne hun har til at ramme plet, når hun ikke på forhånd kender emnet eller problemstillingen. Malou har nogle helt særlige evner til at se klart, skære ind til benet og se løsninger som holder. Når jeg har fået rådgivning af Malou står det både klart for mig hvad jeg skal lære af den givne situation og hvad jeg konkret skal gøre for at løse den. Jeg vil varmt anbefale rådgivning af Malou til alle, som har brug for hjælp til at løse komplekse problemstillinger."
Tina Scherling
Projektleder
"Jeg hørte dig på freelanceseminaret. Mandag morgen sætter jeg mig ned og laver en liste over dagens opgaver. Det har jeg gjort i et stykke tid. Nu sætter jeg numre på, fra 1 – 4, så har jeg da vist rykket mig og opfyldt dine tips, tænker jeg. Men min bedre halvdel sidder ved siden af. “Skulle du ikke sætte dem ind i fire kasser?”. Ok, det havde jeg så tænkt mig at droppe, men jeg gør det alligevel. Det skal siges, at denne morgen er tæt pakket med K1’ere, og jeg er ikke helt fri for at mærke stressen titte frem. Min første liste med tal ud for hver opgave, hjælper ikke på min rumlende mave, men da jeg sætter opgaverne ind i fire bokse, sker det forunderlige. Stressfølelsen forsvinder. Den følelse bliver ved, da jeg begynder på opgaverne, og selv ikke et par uforudsete opgave, der kommer ind med mail, kan ryste mig. De bliver bare plottet ind i en kasse. Jeg har nok sparet mindst en time i spildtid ved at bruge skemaet her i dag, sikkert mere. Det er så vildt fantastisk, at der ikke skal mere til! Du skal have tusind tak. Det her skema er stærkt vanedannende! Her fortsætter effektiviteten, der også har bredt sig til opgaver, der har med familien at gøre på denne mandag.."
Torben Svane Christensen
Kommuikationskonsulent/Journalist
"At træde indenfor i Malous univers, er som at blive mødt 100% hjerte til hjerte. Jeg blev set, jeg blev støttet, jeg blev favnet, jeg blev guidet. En stor del af min session, er svær at beskrive med ord, for det var langt større end det. Det var en hjerteoplevelse, en healing, en inspiration, en motivation og mest af alt et vigtigt møde med mig selv."
Katrine Heller
Personlig Rådgiver, håndanalytiker, fotograf
"Malou Storm er en boblende, professionel og yderst inspirerende personlighed. Jeg konsulterede hende via min forretning og hun havde nye inspirerende indsigter som jeg har brugt til at løfte frekvensen og bryde rammerne for mine egne begrænsninger. Jeg kan varmt anbefale Malous arbejde og overvejer selv et længere forløb i hendes kyndige hænder"
Louise Nørlund
Motivator
"Er I gået i stå eller går I i cirkler? Har I brug for et nyt perspektiv på en udfordring i den daglige drift eller et klart blik og input til den strategiske udvikling? Malou Nete Storm er et af de mennesker, der med sin både strukturerede akademiske og indfølende intuitive tilgang har tilført værdi og motiveret til fremdrift, hver eneste gang jeg har rådført mig med hende – både for så vidt angår mit arbejdsliv og mit privatliv. 1:1 rådgivning er fokuseret på forretningen, men tit udspringer problemerne fra privatsfæren. Det har Malou Nete Storm blik – og råd – for. Mine varmeste anbefalinger ift. udvikling af både forretning og privatliv."
Sophira Carolina
Cand. Scient. Pol
"Tidligere har jeg typisk anvendt erhvervskonsulenter til vækst af mig selv og min virksomhed. Mødet med Malou Storm var en helt ny, nuanceret og yderst positiv oplevelse. Hun er yderst empatisk, dybt professionel og med et virkelig godt overblik. Det har været rådgivning med hjerte, målrettethed og fremdrift. Og hendes kombination at en særdeles veludviklet organisatorisk forståelse for virksomhedsudfordringer og personlige temaer, samt hendes intuitive, dybdegående og præcise indsigter – har givet mig resultater som rækker langt ud over det jeg havde forventet. TAK Malou!"
Chris Warren
CEO & Webudvikler
"Ved en rådgivning hos Malou Storm, var det som om noget inden i mig åbnede sig op. Jeg fik adgang til et sted i mig selv, hvor alting pludselig føltes så let. Det var som om al støj forsvandt. Jeg blev helt klar på min retning, hvad der er vigtigt for mig at holde fokus på fremadrettet, for at nå de mål jeg sætter mig. Det være sig både privat og arbejdsrelateret. Malou har en fantastisk evne til at skabe ro og tryghed, som er altafgørende for, at jeg kan åbne til mit sårbare indre. Hendes fokus og nærvær gav mig følelsen af, at være helt speciel. Jeg er ret begejstret for Malou’s kombination af intuitiv guidens og konkret vejledning, som hun formår at formidle på en meget kærlig og enkel måde. Der er faldet en ro over mig og jeg har kastet mig ud i udfordringer arbejdsmæssigt, som jeg har udskudt alt for længe. Jeg har fået tillid til, at den jeg er og det jer har i og med mig, er godt nok"
Karina Jensen
Lifecoach
"Malou besidder kunsten at se med mere end øjnene – og på en meget fin og sjælsomfavnende måde mestrer hun at skabe lys og klarhed i det indre. At overgive sig til Malous ekspertise er derfor både nysgerrigheds-pirrende og horisont-udvidende."
Rosamai Lilliet
"Hos MalouStorm var jeg i trygge hænder og kunne slappe af og var tryg ved at hun ville mig det godt. I rådgivningen strømmede gaverne ind. Nogle gaver var dejligt praktiske, andre var mere gode leveregler og i sådan en mængde, at det tog mig lidt tid om at få åbnet for alle pakkerne, men de sidder i baghovedet og giver mig kærlige skub. Synes så meget er faldet på plads, måden jeg tager mig selv alvorligt og måden jeg med kærlighed kan se mine omgivelser og være i processen. Den største gave er dog den følelse af stor kærlighed og troen på udvikling og fremtid, som Malou medgav mig i rådgivningen. De varmeste anbefalinger og tak"
Christel Wolff
ORDEN - Malou Storm - Reference - Københavns Kommune
ORDEN - Malou Storm - Reference - Dansk Sygeplejeråd
ORDEN - Malou Storm - Reference - Body Mind Academy
ORDEN - Malou Storm - Reference - Oticon
ORDEN - Malou Storm - Reference - Fritz Hansen
ORDEN - Malou Storm - Reference - HOFOR
ORDEN - Malou Storm - Reference - Danske Medier
ORDEN - Malou Storm - Reference - Boligkontoret-Danmark
ORDEN - Malou Storm - Reference - Freelance Gruppen
ORDEN - Malou Storm - Reference - RUC
ORDEN - Malou Storm - Reference - NHS
Scroll til toppen