fbpx

Spørgeskema

Malou Storm Velkommen

Af hjertet TAK fordi du vil bruge din tid på, at gøre mig klogere på din forståelse og følelse omkring LETHED.

Hvordan DU oplever LETHED er helt UNIKT for dig. Alligevel har vi mennesker ofte nogle genkendelige områder og følelser omkring LETHED. Jeg glæder mig til at høre om DIG og DIN lethed 🙂

Jeg oplever lethed på flere forskellige måder og indenfor forskellige områder af mit liv.

Jeg har forsøgt at illustrere nogle eksempler herunder.

Gennemlæsning af eksemplerne er IKKE en forudsætning for at kunne besvare spørgeskemaet - MEN det kan måske igangsætte nogle tanker hos dig omkring hvordan lethed ser ud i DIT liv - om du kan genkende nogle af følelserne og områderne.

𝐌𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥 𝐥𝐞𝐭𝐡𝐞𝐝: Glæde, lykke, leg, latter, humor, kærlighed, positivt mindset, nydelse, taknemmelighed, frihed til at tage de personlige og professionelle beslutninger der gør mig glad, følelsen af at være på forkant med livet og tiltrække det jeg har brug for. Kende og leve mine drømme og værdier.

𝐁𝐨𝐥𝐢𝐠 𝐥𝐞𝐭𝐡𝐞𝐝: De fysiske rammer giver mig følelsen af lethed når de fremstår æstetisk smukke og enkle, opryddet og med et overblik over hvor alting er og med en plads til al ting. Jeg omgiver mig alene med det jeg virkelig elsker, som er intakt og som har en funktion for mig. Alt overflødigt doneres, sælges, smides ud.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐥𝐞𝐭𝐡𝐞𝐝: Enkle overskuelige hverdagsvaner og evnen til at prioritere det der er vigtigst at bruge min tid på. Strukturering og planlægning af min dag giver tid til mig, tid til andre og et overblik over fx. indkøb, sund madplan, regninger, abonnementer og gavekøb.

𝐑𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐥 𝐥𝐞𝐭𝐡𝐞𝐝: En Kærlig relation til mig selv. Sunde og nærende, kærlige og ærlige relationer til mine medmennesker - hvor der er balance i energiudvekslingen (det vil sige at begge parter i relationen bidrager til relationen).

𝐈𝐧𝐭𝐮𝐢𝐭𝐢𝐯 𝐥𝐞𝐭𝐡𝐞𝐝: Opleves for mig som en evne til at lytte til og bruge min intuition, tillid til at det jeg mærker er sandt, kende hvordan mit JA og mit NEJ føles - så jeg lettere kan sige JA og NEJ til det jeg ønsker at involvere mig i. Intuitiv lethed er følelsen af at være støttet af noget der er større end mig selv.

Ø𝐤𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐬𝐤 𝐥𝐞𝐭𝐡𝐞𝐝: Økonomisk flow, balance og overskud, så jeg har penge til at købe mig den frihed jeg ønsker.

𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐞𝐥 𝐥𝐞𝐭𝐡𝐞𝐝: Jeg arbejder med mit talent og det jeg elsker at bidrage med: Jeg hjælper mine kunder til at skabe plads og tid til et lettere liv, fyldt med kærlighed og nydelse, personligt lederskab og rigdom.

𝐅𝐲𝐬𝐢𝐬𝐤 𝐥𝐞𝐭𝐡𝐞𝐝: En let og sund følelse i kroppen. Følelsen af at min krop er i bevægelse og på en blid måde bærer mig gennem livet. Tale kærligt til min krop.

Oplys venligst navn

Er du god til at prioritere dig selv? Hvis NEJ  - hvilke undskyldninger bruger du så over for dig selv/andre - for at forklare hvorfor du ikke prioriterer dig selv?

Har du allerede den lethed i dit liv, som du kunne drømme om?

Hvordan vil et liv med mere lethed, typisk se ud for dig?

Hvad ville det betyde for dig at have alt den lethed i dit liv, som du kunne ønske dig?

Hvad står allermest i vejen for at du får mere lethed ind i livet?

Hvis du allerede havde al den lethed i livet du ønsker, hvad ville så være anderledes?

På hvilke områder er det mest vigtigt for dig at få mere lethed?

Hvad tror du at du allermest brug for hjælp til, for at få mere lethed?

Hvis jeg har brug for at få uddybet dine svar må jeg så kontakte dig? (NEJ, det vil jeg helst være fri for / JA, det må du gerne).

Ønsker du løbende at blive opdateret omkring, hvordan du skaber plads og tid til et lettere liv? (jeg er IKKE spam typen) Så skal du bekræfte at jeg må tilføje dig til min email liste.

Scroll til toppen